TVOJ NAJBOLJI VATROMET!

Početna / Vatrometni doček

Vatrometni doček

Svadbeni vatrometi

Doček Nove godine kod kuće? Zašto ne?
Najvažnija noć u godini, savršena haljina, holivudska frizura, glamurozan party uz skupi šampanjac, vrhunski hotel ili klub… Treba li nam sve to za dobru proslavu Nove godine?

 

Ako si odlučio ove godine ostati doma, s partnerom, sam ili uz najuže društvo prijatelja i rodbine, možeš se sto puta bolje zabaviti nego na organiziranom dočeku. Njega ionako često previše platiš i na kraju se razočaraš.

Mnoge su prednosti dočeka Nove godine u kućnom izdanju! Za početak, ne trebaš razmišljati o outfitu. To će ti uštedjeti barem dan hodanja po dućanima i pomoći tvom kućnom budžetu. Slušat ćeš muziku koja ti odgovara i provest ćeš večer samo s tebi dragim ljudima.

Bez obzira na sve prednosti dočeka Nove godine u vlastitom domu, mnogi se i dalje odlučuju na organizirane dočeke. Razlog je jednostavan – brine ih organizacija i hoće li biti manje zabavno nego negdje izvan doma.

Donosimo ti nekoliko praktičnih savjeta kako organizirati najposebniji doček Nove godine kod kuće.

 

Sastavi popis gostiju
Ponekad si dovoljan sam sebi, a ponekad je voljena osoba sve što ti treba. Za Novu godinu ipak odaberi da je provedeš u društvu najboljih prijatelja koje bi volio zagrliti kad otkuca ponoć. Sastavi popis gostiju i uključi ih u organizaciju, nabavku namirnica, uređenje doma. Dogovori s njima koliko ste novaca spremni izdvojiti za kućnu proslavu Nove godine i podijelite troškove.

 

Sastavi meni
Ovo je stavka s kojom se najmanje trebaš zamarati. Ako ti financije dozvoljavaju, opcija je catering, ali ne zaboravi ga ugovoriti nekoliko tjedana ranije. Odlično rješenje su i mali zalogajčići koje možeš napraviti s raznim namirnicama, ribom, mesom, povrćem. Njih gosti mogu jesti „s nogu“, a većinom će biti u pokretu i to će im savršeno odgovarati.
Bitna su i tekuća pitanja. Predlažemo da napraviš šarene koktele. Osim što ih svi vole i super izgledaju, i sama priprema koktela može biti zabavna. Zadužite dio ekipe za rezanje limuna, naranča, usitnjavanje leda, a drugi dio ekipe za miješanje. Naravno, obavezan je i šampanjac kad sat otkuca ponoć. U Orionu možeš kupiti fontane i držač za fontane za šampanjac pa ih uoči ponoći upaliti. Izgleda fenomenalno! Naša preporuka je Royal ili Crystal Fountain.

 

Ukrasite prostor
Možda se čini manje bitno, ali nije. Na atmosferu na novogodišnjem partyju utječe i dekoracija prostora. Nabavite rekvizite za slikanje kako biste napravili lude novogodišnje Instagram fotke. Odabir boja novogodišnjih dekoracija prilagodite prostoru, ali će šareno uvijek djelovati veselije od tamnih tonova. Nezaobilazne su konfete koje možete ispucati u ponoć. U Orionovoj ponudi čekaju te vesele šarene konfete ili elegantne bijele, ovisno o tome koja je tema partyja. Ne brini o čišćenju kasnije, jednostavno se pometu ostaci.
Malo što može dočarati svjetlucajuću atmosferu novogodišnje noći, kao što su to prskalice. A i fotke s prskalicama ispadaju genijalno. Svakom gostu dajte prskalicu u ruke. U Orionovim Pyroshopovima možeš pronaći desetke vrsta prskalica, ovisno o tome voliš li neonske boje ili bijele glamurozne prskalice.

 

Vatromet za doček
Trenutak kojeg ćete svi čekati – ponoć! To je trenutak kojeg trebaš dobro isplanirati, mora biti veličanstven. Nema boljeg načina da ga dočekaš nego uz vatromet. Prekrasni svjetlosni efekti koji premrežuju nebo, posebno dok cijeli grad slavi, neponovljiv je doživljaj. U Pyroshopovima Orion Pirotehnike naći ćeš najveći izbor vatrometa, za svaki budžet i ukus. Premium Professional vatrometi s preko 400 izbačaja, bit će hit večeri. To su vatrometi koji se sastoje od više vatrometnih baterija spojenih u jednu seriju i koji se aktiviraju samo jednim paljenjem. Profesionalna koreografija, dostojna ulaska u novu godinu. Uz njih, u ponudi su i deseci drugih vatrometa, raznih kalibara, efekata, broja izbačaja. Ne možeš pogriješiti koji god vatromet odabrao!

 

Skupi ekipu, organiziraj party, nabavi dekoracije i vatromet i mogao bi ti doček Nove godine u kućnom izdanju biti najbolji do sada!

Podijeli s prijateljima

Možda će te zanimati