TVOJ NAJBOLJI VATROMET!

Klasični vatromet

Najbolji u svijetu vatrometa!
Vatrometi za svaku prigodu

Vatromet će dodati čaroliju svakoj proslavi, obljetnici, rođendanskom slavlju, poslovnom ili privatnom eventu, a koncerti, festivali, razne manifestacije u organizaciji turističkih ili sportskih subjekata, općina, gradova, županija i druge proslave, nezamislive su bez vatrometa.

Orion Pirotehnika je već tri desetljeća vodeća tvrtka za izvođenje vatrometa u regiji s više od 250 vatrometnih projekata godišnje.

Pratimo trendove, stalno uvodimo novitete i unapređujemo uslugu. Uz konstantnu edukaciju stručnjaka i praćenje suvremenih tehnoloških rješenja, razvijamo vlastite patente kojima postavljamo nove standarde sigurnosti i kvalitete u svijetu vatrometa.

Budi i ti dio te priče.

Trudimo se zadovoljiti sve tvoje želje pa tako omogućujemo izvođenje vatrometa po principu “ključ u ruke”, što znači da sam možeš aktivirati svoj vatromet. 
Naš tim profesionalnih dizajnera i izvođača vatrometa stoji na usluzi za sva tvoja pitanja. Kontaktiraj nas, stvorimo čaroliju zajedno.

Česta pitanja

Tvoje obveze kao naručitelja u organizaciji vatrometa su minimalne. Ako se vatromet izvodi s lokacije koja nije u tvojem vlasništvu, trebat ćeš pribaviti suglasnost vlasnika zemljišta. Mi ćemo se pobrinuti za sve ostale dozvole. Organizaciju prepusti nama, a ti se prepusti spektaklu koji ti pripremamo!  

Može se izvesti gdje god nam to dopuštaju sigurnosni uvjeti. Manji vatrometi imaju manji sigurnosni pojas pa se mogu izvesti i s određenih građevinskih objekata, dok se oni veći mogu izvoditi s kopna ili vode jer zahtijevaju veći sigurnosni pojas. Ako nisi siguran može li se vatromet izvesti s lokacije s koje želiš, mi ćemo je pregledati i pripremiti za izvođenje vatrometa. 

Da, naravno! Imamo preko 2000 različitih vatrometnih elemenata u svim bojama i rado ćemo ih prilagoditi tvojim željama. Priprema koreografije nama je najzabavniji dio posla koji predano radimo već 30 godina i puni smo ideja. Ali, ako ti već znaš što želiš, tu smo, zajedno ćemo dizajnirati nešto čudesno. Sve tvoje ideje pretvaramo u stvarnost.

Svaki vatromet započinje jednom iskrom.

Vatromet je najčarobniji trenutak svakog slavlja!

Vatromet tradicionalno simbolizira sreću i vjeru u sretnu budućnost.

Još malo pročitaj o ovoj temi