TVOJ NAJBOLJI VATROMET!

SFX scenski efekti

Show koji se pamti!
Sve što trebaš za savršenu scenu!

Mogli bismo ti reći da ćemo te odvesti u budućnost. Ali, imamo nešto još bolje. Doveli smo budućnost k tebi. Specijalni i scenski efekti u rukama naših pyro majstora pretvaraju unutarnje i vanjske prostore u show scenu iz budućnosti.

Koncertne scene, festivali, stadionske scene i arene, televizijske ili kazališne pozornice, filmski setovi, scenske vizije na otvorenom i pozornice za razne druge događaje poput svadbi ili otvorenja, uz pomoć naših pirotehničkih i nepirotehničkih specijalnih i scenskih efekata postaju mjesto pravog spektakla.

Naši pyro dizajneri i stručnjaci za scenske efekte zaslužni su za brojne čarobne trenutke na koncertima u Hrvatskoj i inozemstvu, kao i za spektakularne efekte na filmskim i muzičkim festivalima, sportskim događanjima, televizijskim produkcijama, proslavama prvaka.

Ponosni smo na naše velike projekte, ali i na sve one manje projekte, i oni predstavljaju posebno zadovoljstvo. Ti zamisli, mi ostvarujemo!

Stage fontane i mine, konfeti, streameri, flame projektori, CO2 jetovi, vatreni slapovi i razni drugi specijalni i scenski efekti zaslužni su za neponovljivu scensku čaroliju.

Nemoj pristati na ništa manje od potpunog spektakla. 

Česta pitanja

Tvoje obveze u organizaciji SFX – specijalnih i scenskih efekata su minimalne. Ako lokacija na kojoj se oni izvode nije u tvojem vlasništvu, za neke ćeš efekte trebati pribaviti suglasnost vlasnika zemljišta ili objekta. Mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo! 

Ništa zato! Mi imamo bezbroj ideja i rješenja kako napraviti spektakl od svake tvoje manifestacije, proslave, glazbenog festivala, koncerta, eventa… Javi nam se, mi ćemo organizirati sve ostalo!

Naravno! Svaki zatvoreni prostor je specifičan po dimenzijama, interijeru i namjeni. Zato kod kreiranja SFX – specijalnih i scenskih efekata obraćamo pažnju na detalje kako bismo ti pružili što bolju uslugu, vodeći brigu o sigurnosti ljudi, objekta i opreme.

Svaki vatromet započinje jednom iskrom.

Vatromet je najčarobniji trenutak svakog slavlja!

Još malo pročitaj o ovoj temi