TVOJ NAJBOLJI VATROMET!

Početna / Kako se pripremiti za prvi ples na vjenčanju?

Kako se pripremiti za prvi ples na vjenčanju?

Svadbeni vatrometi

U početku se sve čini jednostavnim, izabrali ste datum vjenčanja, kaparili hotel ili restoran koji nudi vrhunsku uslugu, dogovorili bend za kojeg ste se oduvijek potajno nadali da će vas pratiti tog važnog dana.

S popisa njihovih pjesama odabrali ste one koje želite slušati tu večer i ostala je još samo jedna dilema – koju pjesmu odabrati za prvi ples. Neka to bude ona pjesma koja vama kao paru najviše znači, koja najbolje opisuje vašu romantičnu priču.

Nažalost, s odabirom pjesme za prvi ples nije sve gotovo. Kako je izvesti a da ne ispadne nespretno, kako impresionirati uzvanike na svom vjenčanju, kako biti najbolja plesna verzija sebe na plesnom podiju?
Pred dvjestotinjak ljudi na vlastitom vjenčanju i uz upaljene kamere neće vam biti zabavno. Zato se dobro pripremite.

 

Prvi ples

 

Upišite plesni tečaj i očarajte

Bečki ili engleski valcer, tango,  salsa, disko stil, cha-cha-cha ili pak nešto ekstravagantnije rješenje poput hip hopa ili suvremenog plesa… štogod odabrali i kako god vrhunski plesači bili, trebat će vam pomoć plesnog trenera.
I najbolji upisuju plesni tečaj kao bi se dobro pripremili za vlastito vjenčanje. Trema bi vas mogla blokirati prilikom prvog plesa, ali ne i ako se dobro pripremite i budete svake sekunde sigurni u vaš sljedeći plesni pokret.

Osim što će vas dobro utrenirati, plesni trener može vam osmisliti savršenu koreografiju ovisno o tome koju ste pjesmu i plesni stil odabrali.

Uredite pozornicu za prvi ples

Savladali ste plesne korake i čini vam se kako ste sad spremni? Ni blizu.
Scenski nastup je jednako važan kao i dobro uigrani plesni par. Kad kažemo scenski nastup tada mislimo na uređenje pozornice i specijalne efekte koji će oboriti s nogu vas i vaše uzvanike.

Donosimo vam popis „must have“ specijalnihi scenskih efekata za prvi ples bez kojih teško da ćete imati vjenčanje iz snova. Već su dugi niz godina postali standard u planiranju vjenčanja.

 

1. Fontane za prvi ples
Fontane za prvi ples mogu se koristiti na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, tako da je lokacija na kojoj ste odlučili reći sudbonosno da i proslaviti ulazak u bračnu luku nevažna. Fontane za prvi ples uklopit će se u svaki prostor i svako vjenčanje. Upravo su one ono što daje čaroliju trenutku, svjetlosni, prskajući scenski efekt, fontane za prvi ples pretvorit će vaše vjenčanje u bajku. Upravo ono što ste uvijek sanjali, zar ne?

 

2. Tortne fontane za svadbenu tortu
Video snimke vašeg vjenčanja i foto albumi iznova će vas vraćati u taj čaroban dan. Pobrinite se vaše vjenčane fotografije izgledaju spektakularno. Bez tortnih fontana za svadbenu tortu to neće biti moguće. Kad se upale na vašem vjenčanju, znat ćete da ste super odabrali.

 

3. Konfete za prvi ples
Konfete nisu samo za rođendane. I ne moraju biti u obliku šarenih trakica. Baš naprotiv, postoje posebne konfete koje će se savršeno uklopiti u svako vjenčanje. Profinjene, elegantne, baš kao i vi u vjenčanici svojih snova. Konfete u obliku crvenih srdaca, nježne bijele ili glamurozne srebrne ili zlatne, na vama je da njihovu boju prilagodite temi svog vjenčanja.Konfete daju dodatnu ljepotu scenskom nastupu vašeg prvog plesa. Da, na sceni ste, sve su oči uprte u vas dok plešete prvi bračni ples, neka bude savršen. Namjena više – nitko se neće ljutiti niti ako ih ispalite na izlasku iz crkve. Ipak je to vaš dan.

 

4. Prskalice za vjenčanje
Prskalice – romantične, slave sreću i daju notu glamura. Kako biste uključili kuma ili kumu u cijelu koreografiju, njima dajte u zadatak da zapale prskalice prilikom izlaska iz crkve ili baš u trenucima dok plešete prvi ples. Predivan scenski efekt koji oduzima dah i učinit će vaš prvi ples još posebnijim.

 

5. Svadbeni vatromet
Nakon što ste „odradili“ prvi ples, rezanje torte i darivanje, slijedi opuštanje i zabava. Vrijeme je da se na najbolji mogući način zahvalite svojim dragim gostima što su stajali uz vas na vaš veliki dan.

Složit ćete se da je svadbeni vatromet kruna vaše ljubavi i najbolji trenutak vašeg vjenčanja. Aktivirajte ga u ponoć ili neki drugi savršen trenutak koji odaberete. Kako god izmamit ćete uzdahe oduševljenja svojih uzvanika. Prepustite se u ruke pyro profesionalaca iz Orion Pirotehnike koji će vaš svadbeni vatromet dizajnirati prema vašim željama i potrebama, za vas pribaviti sve dozvole, i odrediti najbolju lokaciju za izvođenje. Ono što možete, ako poželite, aktivirati ga zajedničkim snagama.

 

Orion Pirotehnika stoji vam na raspolaganju za sve scenske efekte vašeg velikog dana. Štogod zamislite mi možemo realizirati, prilagodit ćemo se svim željama i potrebama. Kontaktirajte nas za fontane za prvi ples, konfete, prskalice ili svadbeni vatromet.

Podijeli s prijateljima

Možda će te zanimati