TVOJ NAJBOLJI VATROMET!

Vatromet s vode

Ime najveće čarolije!
Savršen spoj vatre i vode!

Uz vatromete s vode cijela priča oko vatrometa poprima jednu novu dimenziju. Sa spektaklom kakav publici pružaju svjetlosni efekti premreženi na nebu iznad njih, a koji se paralelno iscrtavaju i na vodi, teško se išta može mjeriti.

Doda li se tome još i muzička podloga pa spoji piromuzički vatromet s vatrometom na vodi, pripremi se na ljepotu kakvu nikada nisi vidio.

Naše dizajnere vatrometa volimo zvati i čarobnjacima. Uživamo u svemu što izađe iz njihove radionice, a posebno u savršenom miksu raznih efekata. Za ispucavanje vatrometa s vode koriste posebnu tehnologiju pa uz specijalne efekte iznad vode, koriste i one koje ispucavaju doslovno iz vode.

Ako nisi vidio kako more gori, nisi vidio ništa.

Tu smo da zajedno napravimo spektakl i na tvojem eventu!

Česta pitanja

Da, naravno! Imamo preko 2000 različitih vatrometnih elemenata u svim bojama i rado ćemo ih prilagoditi tvojim željama. Priprema koreografije nama je najzabavniji dio posla koji predano radimo već 30 godina i puni smo ideja. Ali, ako ti već znaš što želiš, tu smo, zajedno ćemo dizajnirati nešto čudesno. Sve tvoje ideje pretvaramo u stvarnost.

Ne, baš sve prepusti nama. Nakon što usuglasimo mjesto izvođenja vatrometa, poštujući sve sigurnosne uvjete i tvoje želje, mi ćemo osigurati ishođenje potrebnih dozvola.

Apsolutno ne trebaš, cijelu organizaciju prepusti nama. Orion pirotehnika posjeduje niz plovila koja nam omogućuju izvođenje vatrometa s raznih vodenih površina.

Svaki vatromet započinje jednom iskrom.

Vatromet je najčarobniji trenutak svakog slavlja!

Vatromet tradicionalno simbolizira sreću i vjeru u sretnu budućnost.

Još malo pročitaj o ovoj temi