TVOJ NAJBOLJI VATROMET!

Piromuzički vatromet

Čaroban spoj vatrometa i glazbe!
Pretvori svoju najdražu pjesmu u nevjerojatan audiovizualni doživljaj!

Piromuzički vatrometi jedni su od najkompleksnijih i najimpresivnijih vatrometa, čije projektiranje i izvođenje zahtjeva posebna znanja, ali vrijedi svakog truda. Predstavljaju vrhunac postignuća u svijetu vatrometa i ostavljaju bez daha i najzahtjevniju publiku.

Baš takvi su naši piromuzički vatrometi, savršen spoj audio i vizualnog doživljaja. Korištenje naprednih računalnih programa i suvremene tehnologije omogućuje upravljanje ispaljivanjem projektila na temelju muzičke podloge.

Gotovo je nevjerojatno kojom preciznošću kompjuterski upravljan sustav u rukama naših stručnjaka usklađuje ispaljivanje vatrometnih projektila s taktovima tvoje omiljene pjesme, svaku notu u sekundu, ostavljajući te bez daha.

Muči nas ipak nešto – kako da ti ih pobliže opišemo? Ako kažemo da su naši piromuzički vatrometi čarobni, veličanstveni ili spektakularni, nismo ni blizu toga da ih opišemo, sve je premalo. Jednostavno ih moraš doživjeti i osjetiti.

Odaberi svoju omiljenu glazbu, a nama prepusti sve ostalo!

Česta pitanja

Može se izvesti gdje god nam to dopuštaju sigurnosni uvjeti. Manji vatrometi imaju manji sigurnosni pojas pa se mogu izvesti i s određenih građevinskih objekata, dok se oni veći mogu izvoditi s kopna ili vode jer zahtijevaju veći sigurnosni pojas. Ako nisi siguran može li se vatromet izvesti s lokacije s koje želiš, mi ćemo je pregledati i pripremiti za izvođenje vatrometa. Sve prepusti nama, naći ćemo rješenje.

Sve što želiš. Osim vatrometa koji će se izvoditi u sinkronizaciji s glazbom, prisutni su i scenski efekti poput flame projektora, konfeta i scenskih fontana. Piromuzički vatromet je potpuna kombinacija najboljih efekata.

Može na većinu! Glazba je usklađena s vatrometom kojem daje ritam i dinamiku. Osim vatrometa koji se izvodi u sinkronizaciji s glazbom, prisutni su i scenski efekti poput flame projektora, konfeta i scenskih fontana.

Svaki vatromet započinje jednom iskrom.

Vatromet je najčarobniji trenutak svakog slavlja!

Vatromet tradicionalno simbolizira sreću i vjeru u sretnu budućnost.

Još malo pročitaj o ovoj temi