TVOJ NAJBOLJI VATROMET!

NEON FRISBEE

Neon Frisbee koji svijetli u mraku pruža maksimalnu zabavu s mix setom party proizvoda; podnih zvrkova, pucajućih artikala i druge vrste pirotehnike kategorije F1. Idealan poklon za dječji rođendan i najbolji dodatak bilo kojoj proslavi.

Neon Frisbee je prava eksplozija zabave za sve one koji se ne mogu zasititi party pirotehnike. Sve što želiš nalazi se u jednom jedinom pakiranju mix pirotehnike. Ne trebaš birati između omiljenih pyro party proizvoda, Orion ih je pripremio za tebe u najluđem paketu pirotehnike F1 kategorije koju možeš koristiti tijekom cijele godine. Najbolje od svega, zabava ne prestaje niti kad iskoristiš svu pirotehniku u pakiranju jer ostaje neon frisbee koji svijetli u mraku!

28.srp g
1.4G
F1
Prodajno pakiranje: Mix artikli u setu Šifra: 784 Kategorije: , , ,
Podijeli s prijateljima

Ne, radi zakonskih rješenja vezano uz prodaju i kupnju pirotehnike, nije moguće kupiti pirotehniku putem interneta. Sav naš asortiman možeš pregledati na webu, označiti svoje omiljene proizvode i sastaviti svoj wishlist pa kupiti na nekom od prodajnih mjesta Orion Pirotehnike.

Mogu je koristiti sve osobe starije od 14 godina tijekom cijele godine.

Mogu ju kupiti sve osobe starije od 14 godina

Možeš je kupiti u našim Pyroshopovima ili kod ovlaštenih partnera i distributera. Orionovu F1 pirotehniku možeš kupiti i u svim većim trgovinama i trgovačkim lancima, a pronaći ćeš je na stalcima F1 pirotehnike označenima znakom Orion Pirotehnika ili na policama dućana.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “NEON FRISBEE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pročitaj više na našem blogu

Više o vatrometu ili specijalnim efektima saznaj u našem
blogu, inspiriraj se idejama ili nam se javi za prijedlog.

orion blog