TVOJ NAJBOLJI VATROMET!

METALLIC CONFETTI U VIŠE BOJA

Konfeti su certificirani, imaju metalik efekt sjaja, blistaju pod svjetlima pozornice ili plesnog podija! Dostupne različite boje: plava, zlatna, zelena, roza, crvena i srebrna! Na tebi je samo da odabereš onu koja tebi treba!

Metallic confetti profesionalne kvalitete pakirani su u vrećice težine 1 kg. Konfete su prikladne za sve vrste električnih i ručnih konfeti topova te konfeti shootera. Mogu se bacati rukom ili koristiti kao ukras za stolove na prigodama poput vjenčanja, rođendana i ostalim proslavama! Nezaobilazni su i za vrhunski party u noćnim klubovima!

Prodajno pakiranje: 1 kg Šifra: be8aa40a925d Kategorije: , ,
Podijeli s prijateljima
0

60-ak Pyroshopova radi cijele godine, dok preostali Pyroshopovi rade od 15.12. do 1.1. U Pyroshopovima koji su otvoreni cijele godine može se kupiti izdvojeni dio asortimana. Možeš ih pregledati ovdje

Sav naš asortiman možeš pregledati na webu, označiti svoje omiljene proizvode i sastaviti svoj wishlist pa kupiti na nekom od prodajnih mjesta Orion Pirotehnike. Nepirotehnički asortiman Orion Pirotehnike možeš kupiti i u svim većim trgovinama i trgovačkim lancima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “METALLIC CONFETTI U VIŠE BOJA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pročitaj više na našem blogu

Više o vatrometu ili specijalnim efektima saznaj u našem
blogu, inspiriraj se idejama ili nam se javi za prijedlog.

orion blog