TVOJ NAJBOLJI VATROMET!

REPEL SMOKE

Repel Smoke je bengalski plamen koji učinkovito rastjeruje krtice iz vrta. Rezultat je ravan travnjak bez krtica, a tako se štite i plodovi i cvijeće u vrtu koje glodavci mogu uništiti.

Repel Smoke nezaobilazan je u poljoprivredi i obavljanju sličnih djelatnosti. Jednostavan je za upotrebu, a učinkovit u borbi protiv krtica. Zapali fitilj i spusti dim što dublje u rupu koju je iskopala krtica pa ga prekrij zemljom. Drži rupu zatvorenom najmanje 48 sati kako bi dim ispunio sve kanale. Repel Smoke je dovoljno snažan da istjeraš sve krtice s travnjaka.

28,5 | 33mm
20 g
55
1.4G
F1
Prodajno pakiranje: 1 kom Šifra: 579 Kategorije: , , ,
Podijeli s prijateljima

Ne, radi zakonskih rješenja vezano uz prodaju i kupnju pirotehnike, nije moguće kupiti pirotehniku putem interneta. Sav naš asortiman možeš pregledati na webu, označiti svoje omiljene proizvode i sastaviti svoj wishlist pa kupiti na nekom od prodajnih mjesta Orion Pirotehnike.

Mogu je koristiti sve osobe starije od 14 godina tijekom cijele godine.

Mogu ju kupiti sve osobe starije od 14 godina

Možeš je kupiti u našim Pyroshopovima ili kod ovlaštenih partnera i distributera. Orionovu F1 pirotehniku možeš kupiti i u svim većim trgovinama i trgovačkim lancima, a pronaći ćeš je na stalcima F1 pirotehnike označenima znakom Orion Pirotehnika ili na policama dućana.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “REPEL SMOKE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pročitaj više na našem blogu

Više o vatrometu ili specijalnim efektima saznaj u našem
blogu, inspiriraj se idejama ili nam se javi za prijedlog.

orion blog