OBRAZAC ZA NARUDŽBU PROIZVODA


VAŠA NARUDŽBA: NAZIV PROIZVODA - NARUČENA KOLIČINA PRODAJNIH PAKIRANJA


Slanjem narudžbe slažete se s našom politikom privatnosti i potvrđujete da predstavljate vlastiti indentitet s istinitim osobnim podacima.


OPĆI UVJETI POSLOVANJA ZA PRODAJU PREKO E-POŠTE:

Preko elektronske pošte artikle može naručiti samo punoljetna osoba sa prebivalištem u BIH.

Naručitelj je dužan kod preuzimanja naručene robe dokazati da je punoljetan.

Naručitelj je dužan kod naručivanja robe, a osobito kod korištenja naručenih artikala poštivati zakonske odredbe u vezi prometa i vremenskog ograničenja u korištenju pirotehničkih proizvoda prema svom prebivalištu.

Pirotehnička sredstva smiju koristiti punoljetne osobe, a prije korištenja obavezno je pročitati i postupati prema uputama koje su napisane na svakom artiklu.

Nakon zaprimanja narudžbe, Pirotehnika Orion će kontaktirati naručitelja radi provjere starosne dobi, i provjere ostalih podataka važnih za realizaciju narudžbe. Pirotehnika Orion zadržava pravo da neisporuči određenu narudžbu ako narudžba nije u skladu sa zakonskim odredbama u pogledu starosne dobi naručitelja, vremenskog ograničenja prodaje pirotehničkih sredstava itd., ili ne sadrži sve tražene podatke.

Plaćanje se vrši pouzećem – tj.kod preuzimanja naručenih artikala.

Dostava naručenih artikala naplaćuje se 15,00 KM + PDV, maksimalna težina paketa do 10 kg. Za pakete veće težine cijena dostave može biti veća.

Za dodatna pitanja i eventualne reklamacije obratite se pisanim putem kontakt obrasca ili na navedeni broj telefona ovdje.

NA VRH